Menstruatiecyclus als kracht

Wist je dat je menstruatiecyclus een bondgenoot kan zijn om je energie beter te beheren en productiever te zijn? Sommige fases zijn heel bevorderlijk voor de productiveit, andere fases zijn meer om bij te tanken en te rusten.

Zeker als je klachten hebt van premenstrueel syndroom [PMS], of veel last van menstruatiekrampen of andere cyclusgerelateerde klachten, is het de moeite om je cyclus eens wat beter te leren kennen, en te ontdekken wat er schuilgaat achter die klachten. Menstrueren hoeft geen last te zijn, en wel integendeel!

Sommige klachten behoeven natuurlijk een medische aanpak, maar sommige klachten zijn op te vangen of alleszins draaglijker te maken door je bewuster te worden van je lichaam en de signalen van je lichaam beter te leren interpreteren.


Programma “Menstruatiecyclus als kracht”

In deze workshop neem ik je mee door creatieve oefeningen en ontdekken we samen hoe onze cyclus in elkaar zit. Wat je kan doen om je bewuster te worden van je eigen ritme, en hoe je erop kan inspelen opdat je nog meer in je eigen flow geraakt. Dat komt ten goede aan je algemene productiviteit, levenslust, en welzijn.

Data

Momenteel neem ik een pauze. 

Nieuwe data voor 2024 worden gepubliceerd dit najaar.

Voorlopig geen nieuwe data gepland – meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige data!


Menstruatiecyclus als kracht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x