Zachte Yoga

In zachtheid thuiskomen bij jezelf en in je lichaam. Van binnenuit contact maken met je ademhaling, zacht bewegend en rekkend jezelf ontspannen en herbronnen tijdens deze yogales in Kessel-Lo. In de veilige geborgenheid van een kleine groep. 


Een unieke yoga-ervaring op maat

Tijdens de zachte yoga bij Moving Magic kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ik kies bewust om les te geven aan kleine groepen, zodat er ruimte is om af te stemmen op wat jij nodig hebt. Mijn stijl is gebaseerd op yin yoga, dru yoga, hatha yoga, restorative yoga, womb yoga – met andere woorden: zachte vormen van yoga. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan, en dat je de tijd krijgt om houdingen in te voelen en jouw eigen vorm te voelen. Als je op zoek bent naar een actievere vorm van yoga, dan is power yoga misschien meer iets voor jou. Op mijn webpagina yoga workshops vind je daarover meer informatie.

Je hoeft niet lenig te zijn of niets bijzonders te kunnen. Dus of het nu een eerste keer is, of je bent een doorwinterde yogafreak, na deze zachte yogales ga je naar huis met meer innerlijke rust en een diepere verbinding met jezelf.

Best meebrengen, als je het hebt [of aandoen]: losse kleding, yogamatje, badhanddoek

Naast deze wekelijkse lessen, geef ik ook workshops over womb yoga, power yoga, oog yoga en relaxatie yoga. Alle info daarover vind je op de workshoppagina.

Waar? 

Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

Momenteel gaan er geen lessen door. Heropstart voorzien vanaf januari 2024. Meld je aan voor de nieuwsbrief  als je graag op de hoogte blijft!Praktische afspraken:
  • Het inschrijvingsgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE26 8919 3401 4929 op voorhand, of cash betalen voor de les begint [kom dan zeker op tijd]
  • De les begint stipt op bovenvermelde uren, kom graag 5 minuutjes vroeger zodat je je op je gemak kan installeren
  • Afmeldingen graag 24u op voorhand laten weten via sms of e-mail. Anders ben ik genoodzaakt om een sessie aan te rekenen.
  • Er wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald
  • Bij Moving Magic word je professioneel en op maat begeleid. Moving Magic en haar werknemers kunnen evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade.
Zachte Yoga

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x