Vrouwenkracht groeigroep

Als je niet helemaal goed in je vel zit, je eigenwaarde als vrouw niet ten volle kan of mag beleven, je geremd voelt in je spontaniteit of gewoon meer voeling en helderheid wil krijgen met wie jij in wezen bent, is deze groep misschien wel iets voor jou! Een creatieve en lichaamsgerichte ontdekkingsreis om de relatie met jezelf te verdiepen en jouw waarde als unieke vrouw te bekrachtigen. Dit traject brengt je via eenvoudige, intuïtieve, vaak ook speelse oefeningen in contact met stukjes van jezelf die je misschien al lang vergeten was.

Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 16 jaar en ouder die graag willen:

  • Bewuster worden van wie je bent als vrouw.
  • Dieper verbinden met wie je in wezen bent: authentiek voelen, authentiek communiceren, authentiek verbinden met de ander.
  • Je innerlijke kind voeden: je speelsheid, je spontaniteit, je creativiteit, je dromen.
  • Je bewuster worden van je emoties, gedachtes en gedragingen om van daaruit jezelf neer te zetten als de krachtige, kwetsbare, inspirerende persoon die je van nature bent, in vrede met jezelf, authentiek, spontaan, assertief en stralend op jouw unieke manier.

Als je in het verleden traumatische ervaringen opliep, is deze groep een veilige omgeving om je ervaringen te kaderen, gedragenheid te ervaren, en nieuwe stapjes te zetten richting zelfliefde, in ere herstellen van je zelfwaarde.


Programma Vrouwenkracht groeigroep

Dit traject is heel afgestemd. Het blijft een kleine groep van max. 8 vrouwen, en er is veel ruimte om te delen. 

In deze groep wil ik met jullie de spontane, geïnspireerde, kwetsbare, soms misschien zelfs ook wilde of ontembare vrouw ontdekken die we in wezen zijn – ieder op haar unieke manier, en voorbij aan alle verwachtingen en opgelegde opvattingen. 

Ik combineer mijn achtergrond van yoga, creatieve therapie, lichaamswerk, assertiviteit, Rots en water, traumawerk, intuïtieve ontwikkeling… Ik begeleid je vooral vanuit mijn zachte, liefdevolle aanwezigheid, heel nieuwsgierig om jou te ontmoeten en samen op pad te gaan en elkaar te inspireren.

Thema’s die aan bod komen:
Creatief vrouw zijn

Je relatie met je vrouw-zijn en je vrouwelijke lichaam verdiepen via creatieve oefeningen, je vrouwelijke essentie ontmoeten via intuïtieve exploraties, waar kracht en kwetsbaarheid elkaar ontmoeten

Rots en water

Waar zit jouw kracht? Hoe is het om de kracht in je lichaam te voelen en echt je ruimte in te nemen? Hoe is het om stevig te staan als een rots [grenzen stellen, jezelf uitspreken]? Hoe is het om mee te stromen, te verbinden, respectvol te communiceren, als water? Dit is een meer lichaamsgerichte sessie met speelse, maar diepgaande oefeningen rond kracht, assertiviteit en authenticiteit. 

De kracht van je vrouwenlichaam en je menstruatiecyclus

Hoe is je relatie met je vrouwelijke lichaam? Welke krachten huizen er in jouw cyclische natuur? Zelfs al heb je geen menstruatiecyclus [meer], kan deze workshop toch interessant zijn. Naast de menstruatiecyclus, zijn er namelijk ook andere cyclische aspecten in ons leven aanwezig.

Hoogtes en laagtes

Hoe ervaar je de hoogtes en laagtes in je leven? Hoe ga je ermee om? Wat zijn jouw coping mechanismes [bijv. verslavingen, eetstoornissen, andere gedragingen of gewoontes waar je je in wezen niet goed bij voelt] en welke krachten zitten daarachter nog verborgen? Hoe kijk je naar licht en donker? Rond deze thema’s gaan we opnieuw via creatieve en intuïtieve oefeningen op ontdekking.

Thuis in je lichaam

Tijdens deze laatste, lichaamsgerichte, sessie werken we rond dieper contact met je eigen lichaam. Het gaat over aarden, over je lichaam met al haar bijzonderheden en kwaaltjes aanvaarden en haar signalen oppikken, over positieve intenties om je lichaam met nog meer liefde en zorg te benaderen. Ons lichaam blijft hier op aarde ons enige instrument, en we hebben het nodig dat ons lichaam in vrede is om onze ware kracht te leven, om te kunnen doen wat we te doen hebben.


Praktische informatie

Momenteel neem ik een pauze. 

Nieuwe data voor 2024 worden gepubliceerd dit najaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe data!

De groeigroep loopt over 5 bijeenkomsten. De groep staat open voor alle vrouwen, ongeacht achtergrond of voorkennis, vanaf 16 jaar.


Prijs?


Inschrijven en informatie?

Stuur een mailtje naar info@movingmagic.be! Dan bezorg ik je al de antwoorden op je vragen en/of het aanmeldingsformulier als je graag inschrijft.

Vrouwenkracht groeigroep

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x